Work24

Tippek a figyelemfelkeltő önéletrajzhoz

A tömegből kitűnő önéletrajz elkészítésének kulcsa annak ismerete, hogyan kell nyilatkozni és kitűnni a versenytársai közül. Íme néhány tipp, amelyek segíthetnek ebben.

Olvass tovább

Hogyan találhat munkát tapasztalat nélkül

Új iparágba szeretne betörni, de egyáltalán nincs tapasztalata? Itt az ideje, hogy lépéseket tegyen a technológiai karrier felé, és ha úgy gondolja, hogy ez kihívásokkal teli helyzetet teremtene, akkor igaza van! De ha rendelkezik alapvető számítástechnikai készségekkel, és erős a problémamegoldó képessége, akkor könnyebb, mint gondolná, hogy olyan állást találjon, amely lehetővé teszi, hogy sikeres legyen.

Olvass tovább

Így találhat új állást

Annyi lehetőség! Mennyi verseny! Annyi hely van, ahol érdemes megnézni. Egy kis erőfeszítéssel és egy kis felkészüléssel azonban mindezt átvághatja, és megtalálhatja álmai munkáját. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan...

Olvass tovább

Hogyan találhat munkát Life Coachként

Ebből a cikkből mindent megtudhat arról, hogyan lehet Life Coach. Mindent megtudhat arról a folyamatról, amely az életvezetési tanácsadói állás megszerzéséhez vezet. Ha többet tud a folyamatról, tudni fogja, hogyan találjon állást életvezetési tanácsadóként. Azt is megtudhatja, milyen különböző állásokat kaphat Life Coachként.

Olvass tovább

Hogyan találhat munkát, ahol segít az embereknek

Mielőtt a jelenlegi munkahelyemre kerültem, egy másik szektorban dolgoztam, amely olyan munkát biztosított számomra, amely az embereknek segített. De nem változtattam, és nem volt kapcsolatom, hogy hatást tegyek. Úgy éreztem magam, mint egy fogaskerék a gépben...

Olvass tovább

Találja meg az Ön által kedvelt állást városában

Ahhoz, hogy munkát találjon, magabiztosnak, önfegyelmezettnek és motiváltnak kell lennie, de ha elakad egy olyan munkában, amelyet nem szeret, lehet, hogy csak halogatja álmai állása megtalálását. Nem lesz könnyű, de ahhoz, hogy elnyerje azt a karriert, amelyet szeret, kreativitását kell alkalmaznia, szerencsére van szüksége, és olyan munkát kell találnia, amely valóban új magasságokba emelheti.

Olvass tovább

A legjobb tippek új álláskereséshez

A keresett munka megtalálása időnként nyomasztó lehet. Egy igazán keresett állást találni egy teljesen más harc! Megosztok veletek egy nagyon egyszerű módszert, amellyel segítek magamnak és ügyfeleimnek, hogy ne tévedjenek el a labirintusban. Mivel nem tudod, mit akarsz, nem tudod, hol kezdd. Tehát itt vannak azok a lépések, amelyeket minden alkalommal megteszek, amikor álláskereséssel szembesülök, vagy megpróbálok segíteni egy új ügyfelemnek a számára megfelelő állás megtalálásában.

Olvass tovább

Különbségek az önéletrajz és az önéletrajz között

Az önéletrajz és az önéletrajz nagyon hasonló lehet, de nem mindig cserélhető fel. Az önéletrajz (Common Terminology) a szakmai önéletrajzi segítségnyújtásban és a foglalkozásoktatásban használatos, amikor az egyik jelentkezőt a másikhoz hasonlítják, ahol az egyetlen cél az, hogy elkerüljék azokat a nyelvezeteket, amelyekkel a munkáltató összetéveszthető.

Olvass tovább