Work24

Hogyan találhat munkát Life Coachként

Ebből a cikkből mindent megtudhat arról, hogyan lehet Life Coach. Mindent megtudhat arról a folyamatról, amely az életvezetési tanácsadói állás megszerzéséhez vezet. Ha többet tud a folyamatról, tudni fogja, hogyan találjon állást életvezetési tanácsadóként. Azt is megtudhatja, milyen különböző állásokat kaphat Life Coachként.

Mi az a Life Coach?

Az életvezetési tanácsadót úgy képzelheti el, mint aki segít az embereknek, hogy a lehető legjobbakká váljanak. Ha egy életvezetési edzőre gondol, akkor olyan valakire gondol, mint Chris Brady, aki korábban fitneszoktató volt, de aztán úgy döntött, pályát vált. Ahelyett, hogy fitneszoktató lett volna, életvezetési edző lett.

Így ahelyett, hogy fitneszoktató lett volna, életvezetési edző lett. Rengeteg képesítéssel és oklevéllel rendelkezett. Amikor coachinggal akart foglalkozni, néhány rövid pszichológiai tanfolyammal kezdett. Gyorsan megtanulta, hogy szereti az embereket edzeni. Látta a potenciáljukat. Képes volt arra, hogy az embereket jól érezzék magukban.

Ahogy jobban megismerte az ügyfeleket, azt gondolta: „Ó, szeretném ezt a következő szintre emelni.” Annyira szerette a coachingot, hogy részt vett néhány tanácsadó tanfolyamon. Végül pszichológus oklevelet szerzett, és pszichológiából mesterfokozatot kapott. De mindig is úgy érezte, hogy van valami, amit szeretne kínálni, és rés tátong a piacon azok számára, akik szeretnének tanulni az életvezetési coachingról.

Ekkor támadt az ötlet, hogy életvezetési tanácsadó legyen. Nagyon tetszett neki, keményen dolgozott, és ő lett az első számú life coach az Egyesült Királyságban

Tehát röviden úgy döntött, hogy életvezetési tanácsadó lesz. Ezt csinálja a legtöbb életvezetővé váló ember.

Ha életvezetési tanácsadóra gondolok, akkor edzőre gondolok. De a coach az, aki ügyfeleikkel dolgozik azon, hogy elérje, amit akar. Az életvezetési tanácsadó másképpen működik. Emberekkel dolgozik, hogy segítsen nekik azzá válni, amivé lenni szeretnének. Ez egy kicsit más megközelítés, mint egy terapeuta. De a mag ugyanaz.

Karrier coachként szabadúszóként, független vállalkozóként dolgozhatsz. Vagy dolgozhat egy cégnél és dolgozhat hivatalos minőségben alkalmazottként. Órabérben lesz fizetve, és kaphat óradíjat vagy fix díjat is. Ahhoz, hogy egy vállalatnál dolgozhasson, hivatalos minőségben kell dolgoznia.

Lehetsz karrieredző?

  • Oszd meg ezt a posztot