Work24

Mit vegyek fel az állásinterjún

Mindannyian ítéletet hozunk azokról az emberekről, akikkel kapcsolatba kerülünk a velük való találkozás első néhány másodpercében. Ez kivétel lesz, de soha nem hibázhatsz egy ropogós fehér inggel, fekete vagy sötétkék szoknyával, fekete vagy fehér bőrcipővel és egyszerű kuplunggal.

Nézze meg, mit viselnek mások

Például, ha egy magabiztosabb testkép kialakításán dolgozik, érdemes lehet valakit találnia, akit szeretne egy öltönyben vagy szűk farmerben. És akkor, az energiaszintedtől és az aktuális lelkiállapotodtól függően, azt mondhatod: „Hú, nagyon tetszik, hogy ezt az öltönyt viselem. Hihetetlen, mennyire magabiztos vagyok!” vagy "Hűha, imádom, ahogy kinézek ebben a ruhában, úgy érzem magam, mint egy millió dollár."

Felhívni egy barátot

Szeretné hallani az őszinte visszajelzésüket – túl hangos vagy erős? Túl hétköznapi? Felfelé vagy lefelé kell hordani a haját? Ez segít abban, hogy összhangban maradjon saját személyes stílusával, valamint az emberei stílusával.

Tudd, hogy ez időt és erőfeszítést igényel

Időbe telik, hogy rájöjj a stílusodra. Ne kapkodd el, mert ha túl sok ruha veszel fel, bolondnak érzed magad.

Szerezzen jobb testtartást napi gyakorlatokkal

A legtöbb ember hobbiból edz, nem pedig rendszeres rutinból. Valójában az amerikaiak mindössze 8%-a teljesíti az ajánlott gyakorlati irányelveket. Ezért elengedhetetlen, hogy a rendszeres testmozgást beépítsd az életedbe. Ha valóban egészséges akarsz lenni, azonnal kezdj el egy edzésprogramot. Kezdetben nehéznek tűnhet, de később hálás leszel magadnak, hogy megtetted.

  • Oszd meg ezt a posztot