Work24

Online hálózatépítés

Ezek a tippek segítenek Önnek. Valószínűleg több ezer emberrel találkozik a munkája vagy a barátai révén, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy jó kapcsolatokat tud létesíteni és kapcsolatokat építeni velük. Íme a legjobb módja annak, hogy a legtöbbet hozza ki internetkapcsolataiból.

A munkaadók nem mindig a legjobb önéletrajzzal és képzettséggel rendelkező személyt veszik fel

Munkahelyek ezrei és munkaadók keresik a megfelelő embert a munkára. A munkaadók gyakran olyan jelöltre figyelnek, akinek tökéletes önéletrajza és tökéletes készségei vannak. A valóságban azonban a legtöbb embert nem csak az önéletrajz miatt veszik fel. A cégtulajdonosok és az emberi erőforrás menedzserek egyaránt azt mondják, hogy sok időt fordítanak a tanulásra.

Forduljon mindenkihez, akit ismer

Könnyű azt mondani, hogy vannak barátaid, de nagyon jó, ha megbizonyosodsz arról, hogy ők továbbra is a barátod. Még akkor is, ha elfoglaltnak tűnnek, vagy sok minden történik az életükben. Barátok, akikkel megoszthatsz dolgokat az életedből, terveket szőhetsz és nevethetsz, ki-be léphetnek az életedbe, de semmi sem hasonlít azokhoz a barátokhoz, akiket magad szerzel. Ne féljen megkérdezni tőlük, hogy akarnak-e tenni valamit, és tegye ki magát. Készítsen listát közeli barátairól, akikre támaszkodhat.

Részt venni

Ahogy újabb kapcsolatokat épít fel, a közösségi média hírfolyama növekedni fog.

De mi van akkor, ha érdeklődési körök vagy napszak alapján szeretné átszervezni bejegyzéseit? Honnan tudhatnád, hogy melyik közösségi média hírfolyamodat érdemes elolvasnod? Vessünk egy pillantást arra, hogyan hozhat létre egyéni figyelmeztetéseket a Facebook és a Twitter számára, amelyek segítenek a közösségi média igényeinek és érdeklődési körének megfelelő hírfolyam létrehozásában.

Meséljen az embereknek szenvedélyeiről.

Találkozók házigazdája. Lépjen kapcsolatba közösségével, és segítsen találkozók megszervezésében, attól függően, hogy hol tartózkodik. Ossza meg saját terméktartalmát. Meg fog lepődni, hogy mi érdekli leginkább a felhasználókat. Készítsen videókat. Könnyen elkészíthetők, és megmutathatja képességeit. Legyen aktív a közösségi médiában. Minden közösségi hálózatnak megvannak a maga árnyalatai, és mindegyiknek megvan a maga használata. De ha kapcsolatba szeretne lépni ügyfelekkel, befektetőkkel és jövőbeli ügyfelekkel, akkor minden hálózaton aktívnak kell lennie. Ide tartozik a Facebook, a LinkedIn, a Twitter, az Instagram, a Pinterest és még a YouTube is!

A Facebook összeköti Önt az ismerőseivel, és azok a barátok, akik kapcsolatban állnak az ismerősökkel, kapcsolódnak a barátokhoz. Folytathatom a példákat, és arra biztathatlak, hogy használd hálózatépítő eszközként a másokkal való kapcsolatod javítására. Ennek lényege, hogy ne feledd, hogy a baráti hálózatod pozitív változást hozhat mások életében, és a hullámzás hatása óriási.

  • Oszd meg ezt a posztot