Használati útmutató


Tisztelt Felhasználó!

Köszönjük, hogy megtekinti honlapunkat és kívánjuk, hogy a megfelelő állást találja meg partnereink segítségével. Célunk, hogy megfelelő felületet biztosítsunk ahhoz, hogy hirdetőink a legképzettebb munkatársat találják meg a gazdaság összes területén.
A következő rövid leírás a honlap használatát hivatott segíteni.
Egyszerűen és hatékonyan használható állásportálunkat kiegészítettük néhány egyedi funkcióval, melyekről a továbbiakban olvashat.
A honlapon mind a munkavállalók, mind a munkaadók regisztrálhatnak és ezáltal aktív részesévé válnak a honlapon történteknek.
A regisztráció a portál használatához nem kötelező, de ajánljuk.
Kérjük, hogy szánjon néhány percet regisztráció előtt arra, hogy az  Általános szerződési feltételeket és az Adatkezelési útmutatót is elolvassa.
Az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll, nemsokára újabb funkciók lesznek elérhetők.

Munkavállalók
 • A munkavállalók rövid regisztráció során egy aktiváló kódot kapnak az általuk megadott e-mail címre, amelyre kattintva bekerülnek az adatbázisba és folytathatják a regisztrációt.
 • Regisztráció során érdemes az adatlapok összes megadott pontját pontosan kitölteni, mivel a megadott adatokból egy egyszerű önéletrajz készíthető, melyet PDF formátumban lehet eltárolni, ki lehet nyomtatni.
 • Regisztrálni nem kötelező.
 • Az adatlapok kitöltése nem kötelező, de belépés után a rendszer jelezni fogja, ha az adatlap hiányosan van kitöltve. Ennek ellenére a rendszer tovább használható.
 • Regisztrálás után lehetősége van az Önnek megfelelő aktív állásajánlatokat elmenteni, így a későbbiek folyamán könnyen megtalálja őket.
 • A pozíció keresés ikonnál pozícióra kereshet. Itt megadhat teljes pozíció nevet, vagy kereshet egy szórészletre is.
 • Lehetőség van az önéletrajz felfüggesztésére, ami akkor hasznos, ha szerepelni akar az adatbázisban, de éppen nem keres munkát. Ilyenkor az önéletrajz nem látható mások számára.
 • Ha törölni szeretné magát az adatbázisból, akkor kérjük jelezze e-mailben.

Munkaadók
 • A munkaadók rövid regisztráció után egy aktiváló e-mailt kapnak az általuk megadott e-mail címre. Erre az aktiváló kódra kattintva lehet folytatni a regisztrációt.
 • Regisztráció során a megadott adatlapot a kért adatoknak megfelelően kell kitölteni. Ezeket az adatok aktiválás előtt minden esetben ellenőrizve vannak. Csak valós cég kerül aktiválásra.
 • Regisztráció során lehetőség van céglogó feltöltésre, illetve Skpye elérhetőség megadására. Amennyiben nem ismeri a Skype használatát, itt olvashat róla. Letöltése és használata ingyenes. Amennyiben Skype elérhetőséget ad meg, úgy a aktív álláshirdetése mellett egy Skype ikon jelezni fogja, hogy Ön elérhető vagy sem. Skpye használatával időt és pénzt takaríthat meg az előinterjúkkal.
 • Lehetősége van álláshirdetés webes felületen történő megjelenítésére, melyet a hirdetés feladás menüben tehet meg.
 • Az álláshirdetéseket bizonyos okok miatt egy egyszerűsített beviteli módon lehet szerkeszteni.
 • Újonnan regisztrált hirdetőinknek lehetőséget biztosítunk portálunk kipróbálására. Egy 7 napig megjelenő álláshirdetést jelenítünk meg rendszerünkben ingyen. A feladott hirdetés kérésre  meghosszabbítható a Szolgáltatások és árak menüpontnak megfelelően.
 • Az álláshirdetés aktiválásáról és a megjelenítés végső dátumáról ellenőrzés és aktiválás után e-mail értesítőt kap. Az álláshirdetések lejárat után automatikusan törlődnek a megjelenített hirdetések közül, bekerülnek a lejárt hirdetések közé, de van lehetőség az álláshirdetés igény szerinti meghosszabbítására.
 • A hirdetéskezelőben saját korábbi, aktuális és előkészület alatti álláshirdetéseit rendszerezheti.
 • A további szolgáltatásinkról a Szolgáltatások és árak menüpont alatt olvashat.

A jobboldalon egy gyorslistám elnevezésű menüpont található, ahova a kereséskor a megfelelőnek talált állásajánlatokat lehet ideiglenesen felvenni a megosztások feletti gyorslistára gombra kattintva, vagy a hirdetés melletti hasonló gomb segítségével. A gyorslistára helyezett állásajánlatok a mellettük megjelenő X gombbal törölhetők, illetve az kiürítem gombbal az összes felvitt állásajánlat kitörlődik.
Az álláshirdetések mellett minden esetben egy QR-kódot (mobilkód) lát, amelyet a már hazánkban is egyre jobban terjedő mobilinternet használat miatt építettünk be. A telefonba a mobilkód segítségével egyszerűen beolvashatja az adott állás linkjét (URL), amelyet a utána a telefonon elindított böngészővel könnyedén megnyithat. A QR-kód (mobilkód) használatáról bővebben itt olvashat.
A Skype állapot jelzőre kattintva azonnal kapcsolatba kerülhet a hirdetővel/álláskeresővel, és online tehetik fel kérdéseiket az adott állással kapcsolatban.
Ha kérdése, problémája van a használattal kapcsolatban, akkor a beépített Windows Live funkció segítségével kérdéseit egyszerűen felteheti munkatársunknak a Segítség, vagy a Kapcsolat menüpontok alatt is. Itt nem kötelező megadni saját nevet vagy Windows Live címet, kérdését akármilyen név alatt felteheti.

 
Ezúton kíván sok sikert az álláskeresőknek és partnereinek

A work24.hu Állásportál csapata

Friss állásajánlatok
Feliratkozás
Kiemelt állásajánlatok